Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Transport inkluderet

Safari i Tanzania og strande på Zanzibar

  • Rundrejse
  • Tanzania
Pris fra kr. 13.009 per person
  • samlet pris fra kr. 26.018
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Østafrikas skønneste perle, Tanzania: 11 el. 14 nætter på Zanzibar og i Tanzania inkl. forplejning, safarier, udflugter, transport og fly.

Rød jord, solskinsklædte savanner og paradisiske strande venter jer på denne utrolige rundrejse til Tanzanias fastland samt til øen Zanzibar. Det tanzanianske folkefærd er varmt og imødekommende, og I vil blive modtaget med smil og venlighed. Under vejs bor I på fire forskellige hoteller, hvoraf et af dem ligger midt i Selous Vildtreservat - et af Afrikas største, beskyttede naturområder og hjem til 'The Big Five'. Her skal I på spændende safariudflugter og på Zanzibar bliver der rigelig tid til udforske øens kultur og sandstrande. Tanzania er en af de destinationer, hvor begejstringen kun vokser dag for dag, så lad jeres afrikanske drøm gå i opfyldelse i utrolige Tanzania!

Inklusive
  • Rundrejse i Tanzania og på Zanzibar: 11 eller 14 overnatninger inkl. overnatninger i safarilejr ved Selous Vildtreservat

  • Halvpension dag 1-10 eller dag 1-12 (ekskl. drikkevarer, mulighed for opgradering til helpension eller all inclusive)

  • Morgenmad dag 11-12 eller dag 13-14

  • Udflugt til traditionel landsby, båd-safari på Rujii-floden og 'bush walk' (dag 4 eller 5)

  • Jeep-safari i Selous Vildtreservat (dag 5 eller 6)

  • Engelsktalende guide under safarier og udflugter

  • KUN ved 14 overnatninger:

  • Jeep-safari i Selous Vildtreservat inkl. besøg til de varme kilder (dag 6 og 8)

  • Snorkeltur ved Mnemba Island inkl. frokost (dag 11)

  • Krydderi-udflugt inkl. frokost (dag 13)

  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

  • Indenrigsflyvninger fra Zanzibar til Selous Vildtreservat tur-retur (OBS: maks. 15 kg ind-checket bagage)

  • Fly fra til Zanzibar Town tur-retur

  • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit

Dag 1-3: Zanzibar

I starter ferien på den smukkeste paradisø, Zanzibar, og så snart I er landet, vil I blive omfavnet af varme, eksotiske dufte og et fantastisk landskab. I bliver hentet i lufthavnen og kørt i cirka en time til jeres første hotel. Øen, som er lige dele muslimsk og kristen, er et imponerende eksempel…

Læs mere
Reef & Beach Resort

Dag 4-6: Selous Vildtreservat

På 4. dag af jeres rundrejse bliver I hentet på hotellet og kørt tilbage til lufthavnen, hvor I tager et indenrigsfly til Tanzanias fastland. Her kan I glæde jer til de kommende dage at besøge Selous Vildtreservat, som er Afrikas største vildtreservat. Reservatet dækker et areal på hele 50.000 m², …

Læs mere
Africa Safari Selous

Dag 7-10: Tilbage til Zanzibar

På rundrejsens 7. dag flyver I tilbage til Zanzibar, hvor de næste 5 dage står på strand, sol og spændende udflugter. Hvis I har lyst til at lære øen bedre at kende i løbet af de næste par dage, kan I for eksempel tage på tur ind til den charmerende Stone Town, og blandt andet få et indblik i, hvor…

Læs mere
Zanzibar Bay Resort

Dag 11: Stone Town og afrejse på dag 12

Jeres sidste overnatning på rundrejsen foregår i Stone Town. Takket være hotellets centrale beliggenhed kan I udforske byen til fods og købe souvenirs med hjem til familie og venner.

På rundrejsens 12. dag bliver I efter morgenmaden, hentet og kørt til lufthavnen. Jeres magiske rundrejse i Tanz…

Læs mere
Shaba Boutique Hotel

Dag 1-4: Zanzibar

I starter ferien på den smukkeste paradisø, Zanzibar, og så snart I er landet, vil I blive omfavnet af varme, eksotiske dufte og et fantastisk landskab. I bliver hentet i lufthavnen og kørt i cirka en time til jeres første hotel. Øen, som er lige dele muslimsk og kristen, er et imponerende eksempel…

Læs mere
Reef & Beach Resort

Dag 5-8: Selous Vildtreservat

På 5. dag af jeres rundrejse bliver I hentet på hotellet og kørt tilbage til lufthavnen, hvor I tager et indenrigsfly til Tanzanias fastland. Her kan I glæde jer til de kommende dage at besøge Selous Vildtreservat, som er Afrikas største vildtreservat. Reservatet dækker et areal på hele 50.000 m², …

Læs mere
Africa Safari Selous

Dag 9-13: Tilbage til Zanzibar

På rundrejsens 9. dag flyver I tilbage til Zanzibar, hvor de næste 5 dage står på strand, sol og spændende udflugter. Dag 10 har I frit program, og på dag 11 kan I fra morgenstunden tage med på en inkluderet snorkeltur ud for Robinson Crusoe-øen, Mnemba Island. De lave vande omkring den privatejede…

Læs mere
Zanzibar Bay Resort

Dag 14: Stone Town og afrejse på dag 15

Jeres sidste overnatning på rundrejsen foregår i Stone Town. Takket være hotellets centrale beliggenhed kan I udforske byen til fods og købe souvenirs med hjem til familie og venner.

På rundrejsens 15. dag bliver I efter morgenmaden, hentet og kørt til lufthavnen. Jeres magiske rundrejse i Tanz…

Læs mere
Shaba Boutique Hotel
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

Har I valgt en rejse med 11 overnatninger, kan I deltage i udflugterne på dag 9 eller 10. Har I valgt en rejse med 14 overnatninger, kan I deltage i udflugterne på dag 10 eller 12.

• Bådtur til Mnemba Island og Nungwi-stranden • Tag med på denne heldagsudflugt, hvor I både kommer til at opleve den forunderlige undervandsverden og dens storslåede koralrev. De lave vande omkring den privatejede Robinson Crusoe-ø, Mnemba Island, er nogle af de klareste i området. Er I heldige, kan I med snorkel, se både pilrokker, barracudaer og en tropisk farvelade af eksotiske fisk. I skal også nyde godt af en inkluderet grillfrokost med alt godt fra havet på en af de hvideste sandstrande, I nogensinde har set! Efter frokost besøger I et akvarium, hvor I kan se havskildpadder, inden I fortsætter til Nungwi-stranden. Her bliver der tid til bare at slappe af, svømme og nyde den berømte solnedgang på en af de lokale både. I er tilbage på hotellet omkring kl. 18.00.

• Sejltur ved Paradise Beach • Det smukke område omkring jeres resort kaldes 'Paradise Beach' - og dét siger ikke så lidt. Ud fra resortet stiger I ombord i båden, der i et afslappet tempo, sejler jer til den anden side af bugten, mens I nyder udsigten og den kølige brise. Ankommet til stranden kan I tage en gåtur langs mangrover og tropisk vegetation og møde de lokale. Turen varer ca. 6 timer og afgår afhængigt af tidevandet. Frokost, frugt og læskedrikke er inkluderet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Turistskat: 3 USD per person per nat (betales på destinationen)
  • Entrégebyr(er) og miljøskat i Selous Vildtreservat: Ca. 77 USD én gang per person (betales på destinationen)
  • Lufthavnsskat i Selous Vildtreservat: Ca. 12 USD én gang per person (betales på destinationen)
  • Drikkevarer til måltiderne samt alle måltider, som ikke er nævnt i tilbuddet
  • Eventuelle drikkepenge til chauffører og guider
  • Visum-omkostninger
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 personer per Standardværelse Min. 3 personer og maks. 4 personer per Familieværelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse: Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet Børn i alderen 2-11 år: Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Tredjepersons-rabat

Tredje-persons-rabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng på alle hotellerne. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Indenrigsflyvninger

I modtager de endelige flytider samt rejsedokumenter til jeres indenrigsflyvninger på hotellerne, senest 24 timer inden afrejse

Bagage

Bemærk venligst, at grundet jeres indenrigsflyvninger kan I kun medbringe 15 kg bagage per person

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Krav til pas

Når I rejser til Tanzania, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter indrejse til Tanzania. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumkrav

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Tanzania, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Vaccinationskrav

Inden afrejse til Tanzania kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), gul feber, hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Tanzanias valuta er Tanzaniske shilling (TZS)

Information om grupperejser

På denne tur kan transporten og udflugterne være delt med andre. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vi os sig retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af hoteller, faciliteter, transport og veje ikke svarer til standarden i Europa

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen på Zanzibar vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med jeres navne. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre rejsende. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Afrejse fra 1. april - 1. juni

Bemærk venligst, at i perioden fra 1. april til 1. juni kan det ske, at flyvningerne mellem Zanzibar og Selous vil blive erstattet med fly til Dar Es Salam og herefter videre med firehjulstrækker til Selous Vildtreservat. Dette skyldes regntiden, hvor der ikke kan lande fly på landingsbanen ved Selous Vildtreservat