Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Med oplevelse

Det antikke Rom med udflugt

  • Storbyferie
  • Italien
Pris fra kr. 3.119 per person
  • samlet pris fra kr. 6.238
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Oplev fascinerende historie i Den Evige Stad, Rom. Inkl. morgenmad, udflugt til Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum samt fly tur-retur.

Rom blev ikke bygget på én dag! I Den Evige Stad kan I opleve historiske konstruktioner og kultur, der går mere end 2000 år tilbage, og hvert gadehjørne byder på overraskelser og arkitektoniske skønheder. Slentr gennem parken Villa Borghese, besøg Peterskirken, beundr Trevi-fontænen, og nyd en delikat 'gelato', mens I sidder på et trin ved Den Spanske Trappe. Under jeres ophold skal I også med på den guidede udflugt 'Imperial Rome', som tager jer både til Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum. Italiens hovedstad byder på gode historier, en fantastisk kultur og gastronomiske herligheder. Benvenuto a Roma!

Inklusive
  • 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger i Rom

  • Morgenmad

  • Udflugten Imperial Rome: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum (dag 2)

  • Fly fra til Rom (Roma Ciampino Lufthavn), Rom (Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn) tur-retur

  • Fravalg: Hvis I foretrækker selv at sørge for rejsearrangementerne, kan I også fravælge fly i bookingprocessen.

Rom — Den Evige Stad

Rom er kendt under navnet Den Evige Stad, og Italiens smukke hovedstad er bestemt også en storby, som kan opleves igen og igen. I denne by er der altid være et nyt kvarter at udforske, en ny restaurant på det næste gadehjørne, eller en ny bygning med en spændende historie. Byen ses bedst til fods, og I vil hurtigt føle jer fortryllet af de smalle, stenbelagte gader, storslåede kirker og historiske monumenter. Tag på rejse tilbage til Romerrigets storhedstid med et besøg i Colosseum, Forum Romanum og Pantheon, lad jer overvælde af den imponerende Peterskirke, og nyd udsigten fra Den Spanske Trappe, inden I kaster en mønt i Trevi-fontænen, som forsegler løftet om, at I en dag vil vende tilbage til Rom. Om aftenen kan I tage på en hyggelig restaurant i det smukke Trastevere-kvarter og bestille en klassisk Saltimbocca alla romana og et glas italiensk rødvin.

Hotel

Vi samarbejder med vores loyale partnere i regionen for tilbyde dig det bedste ophold.

Efter at du har valgt datoen for din rejse, vil du kunne se informationen om dit hotel.

Fordele ved alle hotellerne

Udflugten Imperial Rome: Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum

På rejsens dag 2 skal I med på en fascinerende udflugt til tre af det antikke Roms berømte seværdigheder. I tager på noget af en tidsrejse tilbage til Romertiden, når I besøger Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum. Jeres første stop gør I ved den største, og bedst bevarede, triumfbue i Rom: Konstantinbuen. Herefter begiver I jer ind i den romerske verdens største amfiteater, hvor jeres guide vil fortælle jer om de drabelige kampe, der blev afholdt her. I fortsætter op til Palatinerhøjen, der var hjem til rigets prominente borgere inklusive den første romerske kejser, Augustus. Herfra kan I nyde en betagende udsigt over Forum Romanum og Circus Maximus. Udflugten slutter med en gåtur gennem Forum Romanum, der tjente som imperiets politiske, sociale og økonomiske centrum. Undervejs vil jeres guide lade Romerrigets historier om magtkampe, politiske intriger og det daglige liv lade sig rulle ud for jer! God fornøjelse!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
  • Turistskat: 3,5-6 € per person per nat (betales på hotellet)
Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 personer og 1 baby (0-2 år) per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Børnerabatten er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris.

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Sen ankomst

Bor I på Maison Colosseo, og ankommer I senere end kl. 20.00, bedes I venligst oplyse dette til hotellet via telefon eller e-mail. Ved indtjekning efter kl. 20.00 vil I blive pålagt et gebyr på 20 € per værelse, og efter kl. 21.00 30 € per værelse. Indtjekning efter midnat er ikke muligt.