Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Transport inkluderet

Rejs bæredygtigt gennem Bali

  • Rundrejse
  • Indonesien
Pris fra kr. 12.129 per person
  • samlet pris fra kr. 24.258
  • ]
  • prisen er baseret på: 2 voksne

Vi ved, at planer kan ændre sig. Med vores fleksible rejser kan du let omlægge din ferie!

Vælg blandt en af de alternative datoer. Omfatter også refunderbare tilbud. Vilkår & Betingelser er gældende

Oplev paradiset Bali, mens I rejser bæredygtigt og ansvarligt. Inkl. eco-hoteller, morgenmad, udflugter, transport og fly.

Kan man tillade sig at rejse rundt om jorden for at opleve verden, når man godt ved, at flyrejsen koster dyrt på klimakontoen? Går en rejse til Bali hånd i med bæredygtighed? På denne rundrejse løber det grønne blod i årerne, og udover at opleve det ægte Bali og den venlige lokalbefolkning, er der tænkt en række bæredygtige parametre ind. I rejser fra Ubud til Pelaga, videre til Pemuteran og til Sibetan, og undervejs bor I på klimavenlige eco-hoteller, der har taget ansvar for miljøet. I afslutter rejsen ved kysten i Candidasa samt i Balangan, og derudover er der godt med inkluderede udflugter og oplevelser. I løbet af rejsen har I også chancen for at give tilbage til det balinesiske samfund ved at spise lokalt dyrkede råvarer, handle lokalt produceret kunsthåndværk og meget mere. Vælg med omhu, og tag med på en grøn rejse (i mere end én forstand) til 'Gudernes ø'.

Inklusive
  • Rundrejse på Bali: 12 overnatninger på eco-hoteller

  • Morgenmad

  • Frokost på dag 9 og 10

  • Aftensmad på dag 8

  • Besøg i Pura Luhur Batukaru-templet og risterrasserne i Jatiluwih (dag 3)

  • Rundvisning i landbrugsområderne omkring Bagus Agro Pelaga (dag 4)

  • Besøg i Ulun Danu Bratan-templet og ved vandfaldet i Munduk (dag 5)

  • Udflugt gennem Kintamani-provinsen til Penglipuran og Tukad Cepung-vandfaldet

  • Cykel- eller vandretur i Sibetan (dag 9)

  • Balinesisk madlavnings-workshop (dag 10)

  • Al transport

  • Fly fra til Denpasar, Bali tur-retur

  • Bemærk venligst, at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit

Rejseoversigt

Dag 1-2: Ubud

Velkommen til noget af et 'himmel på jord' - den indonesiske ø Bali! Efter I er landet i lufthavnen i Denpasar, bliver I hentet af jeres chauffør, som vil køre jer til det første eco-hotel på jeres rundrejse, nærmere bestemt i Ubud. Undervejs passerer I rismarker og templer, og får uundgåeligt et r…

Læs mere
Bhuwana Ubud Hotel  eller tilsvarende

Dag 3-4: Pelaga

På dag 3 bliver I efter morgenmaden og kørt til dagens endedestination, Pelaga. Undervejs stopper I ved det hinduistiske tempel Pura Luhur Batukaru i Tabanan, som ligger på skråningen af ​​øens næsthøjeste bjerg: Bukit Batukau. I besøger også de betagende risterrasser i Jatiluwih, som faktisk er Ba…

Læs mere
Puri Bagus Candidasa Resort

Dag 5-7: Pemuteran

Dag 5 bliver I hentet på hotellet og tager herefter hul på den næste del af rejsen, når I drager mod Pemuteran. På vejen til Pemuteran bliver I først kørt til området omkring den hellige bjergsø Bratan og det drømmeagtige, flydende tempel Ulun Danu Bratan. Templet er dedikeret til den hinduistiske …

Læs mere
Adi Assri Beach Resort & Spa  eller tilsvarende

Dag 8: Sibetan

Stå op den 8. dag, og gør jer klar til at drage videre mod nye oplevelser. Fra Pemuteran bliver I kørt til den næste destination: Sibetan. I kører gennem i den postkort-smukke Kintamani-provins, som ligger omgivet af storartet natur - blandt andet den imponerende Batur-vulkan og sø af samme navn. U…

Læs mere
Homestay Sibetan

Dag 9: Candidasa

Nyd en rolig morgen med mogensol og fuglesang fra de mange fulge, der lever i Salak-palmetræerne. Salak er en sød-syrlig frugt, hvis skræl lidt ligner slangeskind, hvorfor frugten ofte kaldes 'slangeskindsfrugt'. Sibetan er samtidig hjem til den største Salak-plantage på Bali, og det er oplagt at t…

Læs mere
Puri Bagus Manggis  eller tilsvarende

Dag 10-12: Balangan og afrejse på dag 13

I løbet af morgenen på dag 10 møder I jeres guide på hotellet og bliver taget med på et kulinarisk eventyr! I dag skal I nemlig med til LeZat Beach Restaurant og deltage i en inkluderet balinesisk madlavnings-workshop. Her vil jeres kok og vejleder lære jer at forberede en typisk balinesisk frokost…

Læs mere
La Joya Biu Biu Resort  eller tilsvarende
Udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse endnu mere mindeværdig, har I mulighed for at tilkøbe følgende valgfrie udflugter. Alle udflugterne kan bestilles og betales i bookingprocessen.

• Det spirituelle Bali (dag 2) • I har måske lagt mærke til de små ofringsæsker med blomster og røgelsespinde, der står rundt omkring? Under denne udflugt vil jeres guide fortælle jer om ritualet bag. Herefter besøger I Gunung Kawi, hvor antikke relieffer i det 11. århundrede på sirlig vis blev hugget ind i en klippe. Efter frokost besøger I en organisation, der gennem aktiviteter og bæredygtigt landbrug støtter funktionsnedsatte børn. Udflugten varer ca. 5 timer og inkluderer transport, guide og frokost.

• Balis kakao- og chokolade (dag 3) • Under denne udflugt besøger I en lokal kakaoplantage og chokoladefabrik og lærer alt om dyrkning samt produktion af kakao. Plantagen er drevet som et cooperativ, hvor hver enkelt bonde har sit eget stykke jord. Selvom fokuset er på chokoladen, kan I også nyde en smuk udsigt over bjergene, mens I går langs landbrugsområderne. Afslutningsvis får I også lov til selv at prøve kræfter som chocolatier! Udflugten varer ca. 3 timer og er inkl. guide og frokost.

• Trekkingtur i West Bali National Park (dag 6 eller 7) • Snør vandreskoene, og tag med på en vandretur gennem West Bali National Park. I tager afsted tidligt på morgen, og kan opleve det smukke skovklædte naturområde og dets beboere vågne op. Måske får I øje på makakaber, de sky sorte aber eller endda hjorte og vildsvin, hvis I er heldige. Turen varer ca. 5 timer og inkluderer entrégebyrer, transport samt guide.

• Snorkeltur på Menjangan (dag 6 eller 7) • Tropiske fisk, farverige koraller og klart blåt vand - dét er opskriften på et fantastisk undervandseventyr! På denne udflugt bliver I hentet i løbet af morgenen og taget med ud at snorkle på et af de lokale koralrev, hvor I kan følge med i det fascinerende farvespil under overfladen. Udflugten varer ca. timer og inkluderer transport, udstyr og vejledning samt frokost.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 75.
  • Eventuelle drikkepenge til guider/chauffører (det anbefales at give ca. 25 DKK per person per udflugt)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud tidligere end 35 dage inden afrejse, kan du vælge at betale i rater. Depositummet vil udgøre 50% af rejsens pris plus bookinggebyr samt eventuel rejse- og/eller afbestillingsforsikring. Du kan se beløb og betalingsfrister i det sidste trin i bookingprocessen.

Vigtig information
Betingelser

Din booking er en kontrakt mellem dig og Secret Escapes GmbH om leveringen af din pakke. Secret Escapes agerer som Rejsearrangør og er derfor ansvarlig for den korrekte gennemførelse af aftalen. Secret Escapes’ Vilkår og Betingelser (A) gælder for denne booking. Secret Escapes’ Afbestillingsbetingelser og -Vilkår gælder for denne booking.

Secret Escapes GmbH er registreret i handelsregistret ved Charlottenburgs byret under nummer HRB 138671 B, med kontor hos c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlin.

Pas-, visum- og sundhedskrav

Pas og visum samt sundhedsfaglige anbefalinger og retningslinjer (inkl. dem, der er COVID-relateret) kan ses på Udenrigsministeriets hjemmeside. Det er dit ansvar at sikre, at dig og dine medrejsende har alle de nødvendige rejsedokumenter samt opfylder andre indrejserestriktioner, før du rejser. Rejsende er ligeledes selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer. Kontakt din læge eller besøg SSIs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Direktiv (EU) 2015/2302

Den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302. Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Virksomheden Secret Escapes GmbH er fuldt ansvarlig(e) for den korrekte levering af den samlede pakkerejse. Virksomheden Secret Escapes GmbH har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent(e).
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302

Rejseforsikring

Vi råder dig til at tegne en passende forsikring til den type af rejse, du har booket, uanset om rejsen er indenlandsk eller til udlandet. Afhængigt af dit beskyttelsesniveau (vi anbefaler altid den mest omfattende dækning tilgængelig), dækker din rejseforsikring aflysninger, lægehjælp, familienødsituationer, mistet bagage, rejsearrangørens insolvens og andre risici.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil dette altid oplyses under bookingprocessen.

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Enkeltpersonstillæg

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse: Børn i alderen 0-12 år: Får rabat på hotellerne såfremt de sover i samme seng som forældrene. Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris. Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at fly kan ændres, forsinkes eller udsættes af udbyderen, og at flyvetiderne er vejledende og angives i lokal tid. Husk at tjekke de aktuelle flytider inden afgang på flyselskabets eller lufthavnens hjemmeside for at undgå ubelejlige overraskelser.

Rejsedokumenter

Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage inden planlagt afrejse

Paskrav

Når I rejser til Indonesien, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder ved udrejsedatoen. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevisum

Indrejse i Indonesien er for danske statsborgere visumfrit i op til 30 dage. Bemærk venligst, at der kan gælde andre regler for ikke danske statsborgere. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtede til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Valuta

Indonesiens valuta er Indonesische Rupiah (IDR)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk venligst, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder vi os retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af faciliteter, transport og veje ikke alle steder svarer til standarden i Europa

Tilsvarende indkvartering

I tilfælde af, at et eller flere af de ovennævnte hoteller ikke er ledige, bor du på et tilsvarende eller bedre hotel i nærheden af det oprindelige. Du modtager en bekræftelse på din endelige indkvartering sammen med dine rejsedokumenter senest 7 dage inden afrejse.

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen på Bali vil jeres chauffør vente på jer med et skilt med jeres navne. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter